Tasarım Bölümü Öğrencileri "Türkiye İnovasyon Haftası-2014"e Katıldı

Türkiye İnovasyon Haftası – 2014 Faaliyetleri

Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 2. Sınıf öğrencileri; Öğr. Gör. Çimen BAYBURTLU nezaretinde balık ağı ve paket lastikleri ile hazırladıkları “Araftayım” temalı koleksiyonu, 4-5-6 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Türkiye İnovasyon Haftası” etkinliklerinde sunmuşlardır.

ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Tasarım Bölümü’ne ayrılan standda 2. Sınıf öğrencilerinden Esra GÜR ve Sena KARAKUŞ’un çalışmaları yer almıştır. Aynı koleksiyonda tasarımları yer alan diğer öğrenciler de arkadaşlarını desteklemek amacı ile Kongre Merkezine gelerek tasarımlarını ile bir defile sunmuşlardır.

Tasarım Bölümü’nün çalışmalarını inceleyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve TİM Başkanı Sayın Mehmet BÜYÜKEKŞİ standımızı ziyaret ederek öğrencilerimizi tebrik etmişler ve Tasarım Bölüm Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Nuriye İŞGÖREN’den bilgi almışlardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın etkinlikle ilgili diğer görüntülerine aşağıdaki linkten ulaşılabilinir.

Tasarım Bölümü standını ziyaret eden M.Ü. İnovasyon ve Teknoloji Transferi Ofisi-MİTTO Koordinatörü Sayın Yrd. Doç. Dr. Erkan İŞGÖREN Tasarım Bölüm Başkanı Sayın Yrd.Doç.Dr. Nuriye İŞGÖREN,  Koleksiyon Koordinatörü Öğr.Gör. Çimen BAYBURTLU, Öğr. Gör. Dr. Demet ÖZNAZ,  Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Takı Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Leyla ULUSMAN, Öğr. Gör. Banu AKTAŞ ve tasarımcı öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.

Moda Tasarımcısı Sayın Can Yunus ÇETİNKAYA ve Tasarım Ekibi, Tasarım Bölüm standını ziyaret ederek, öğrencileri tebrik etmişler ve hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.

Defile sonrasında, etkinliği hazırlayan Tasarım Bölüm Başkanı Yard.Doç.Dr. Nuriye İŞGÖREN, Koleksiyon Koordinatörü Öğr.Gör. Çimen BAYBURTLU, Öğr.Gör. Dr. Demet ÖZNAZ, Takı Teknolojisi ve Tasarımı Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gülhan ACAR BÜYÜKPEHLİVAN, Takı Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Leyla ULUSMAN, ve Öğr. Gör. Dr. Mine Derin ARIK Tasarımcı öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirmişlerdir.