"Yolların Kesiştiği Nokta Engelsiz Moda" Panel ve Defile

M.Ü. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü ve Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği (BEDD) işbirliğinde düzenlenen,

“Yolların Kesiştiği Nokta; Engelsiz Moda”  konulu panel ve sonrasında düzenlenen defilede davetliler, öğrenciler ve engelli bireyler bir araya gelmiştir.

Engelli bireylerin sosyal hayata adapte olmaları, sosyal hayatın içerisinde yer alabilmeleri amacıyla hazırlanan etkinlikte yer alan panele, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Öksüz, BEDD Genel Başkanı Kemal Demirel, BEDD Hukuk Müşaviri Avukat Ö.Ünal Atila, BEDD Yönetim Kurulu Üyesi Psikolog Esra Savaşan, moda tasarımcısı Gülin Özen ve M.Ü. T.B.M.Y. O Tasarım Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Nuriye İşgören katılmıştır.

Panelin ardından, Tasarım Bölüm Başkanı Yr. Doç. Dr. Nuriye İŞGÖREN ve Öğr. Gör. Dr. Demet ÖZNAZ nezaretinde,Tasarım Bölümü öğrencilerinden oluşan amatör tasarımcıların topluma hizmet çalışmaları kapsamında, engelli bireylerin katkıları ile hazırladıkları kıyafetler sergilenmiştir.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı basın bülteni ve fotoğraflara aşağıda yer alan linklerden ulaşılabilir.

Basın Bültenine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Fotoğraflar için link aşağıdadır;