2019-2020 Bahar Yarıyılı Bitirme Projesi Dersi Hakkında Çok Önemli

Sevgili Öğrenciler;

Bitirme Projesi dersi için doldurmanız gereken word dosyası için tıklayınız. Bitirme projesi için word dosyasında bulunan ilgili yerleri doldurunuz.

Bitirme Projesi dersi için gerekli bilgileri içeren word dosyasını bitirmeprojesi.mdy@gmail.com adresine en geç 18 Şubat 2020 tarihine kadar göndermeniz gerekmektedir.

Önemli: Bu tarihten sonra yapılacak başvurular değerlendirmeye alınamayacak ve ilgili derslerden başarısız sayılacaksınız. Lütfen belirtilen tarihten önce başvurunuzu tamamlayınız.

Bitirme Projesi dersini alan bütün öğrenciler 26 Şubat 2020 Çarşamba günü aşağıda belirtilen saat ve yerde hazır bulunması gerekmektedir.

Birinci Öğretim Saat: 13:00 A321 dersliği

İkinci Öğretim Saat:  15:00 A321 dersliği

Bitirme projesi dersini alan öğrencilerin linkte belirtilen zaman çizelgesini dikkatli bir şekilde incelemesi gerekmektedir. Zaman çizelgesine uymayan öğrenciler dersten başarısız sayılacaktır. 26 Şubat 2020 tarihinde toplantıda detayları anlatılacak olan açıklamalar sonrası buradaki bağlantıdan indireceğiniz araştırma önerisi formunu doldurunuz.