Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Hakkında Önemli

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine,

( 1. Öğretim, 2.Öğretim ve Uzaktan Öğretim 2. sınıf öğrencilerimiz)

Bu ders için gerekli tüm bilgileri linkte belirtilen yönergeyi okuyarak edinebilirsiniz.

Bilgilerinizi dolduracağınız word dosyası için tıklayınız.

Bu dosyayı eksiksiz bir şekilde doldurup onaylatmanız gerekmektedir. (Firma kaşesi, yetkili adı soyadı ve imzası gibi bilgileri eksik olanlar kabul edilmeyecektir.)

Kaşeli ve imzalı doldurmuş olduğunuz evrağın en geç 29 Şubat 2020 tarihine kadar taranmış pdf dosyasını mail olarak toplumahizmet.moda@gmail.com adresine göndermelisiniz. Öğrencilerin bu tarihten sonra yapacağı başvurular kabul edilmeyecektir ve ilgili dersten başarısız sayılacaktır. 02 Mart 2020 tarihinde başvuru yapanların listesi http://mdy.tbmyo.marmara.edu.tr/ adresinde yayınlanacak olup, listeye itirazı olanların 06 Mart 2020 tarihine kadar mail atarak veya Bölüm Başkanlığına şahsen başvurarak itiraz etmesi gerekmektedir.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirdiğiniz çalışmaları 08-12 Haziran 2020 tarihleri arasında linkte bulunan power point dosyasına göre hazırlayarak e-mail olarak toplumahizmet.moda@gmail.com adresine göndermelisiniz.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi devam çizelgesinin Final tarihinde imza karşılığı Dr.Öğr.Üyesi M.Selçuk UZMANOĞLU’na şahsen imza karşılığı teslim edilmesi gerekmektedir.

Önemli Not: 02 Mart 2020 tarihinde başvuru yapanların listesi duyuru olarak yayınlanacaktır. Bu duyuruyu inceleyerek hatalı olduğunu düşünen öğrencilerin 06 Mart 2020 tarihine kadar mail ile geri dönüş yapmaları gerekmektedir.