2019-2020 Yaz Stajı Hakkında Çok Önemli

Sevgili Öğrenciler,

2019-2020 Yaz Stajı için alınan yeni karara göre aşağıdaki açıklamaya uygun hareket edebilirsiniz. Sık sık https://tbmyo.marmara.edu.tr/ adresindeki güncel duyuruları takip etmeniz faydanıza olacaktır. Ayrıca http://mdy.tbmyo.marmara.edu.tr/ bölüm web sayfasını da takip etmelisiniz.

İçinde bulunduğumuz salgın nedeniyle staj yeri bulamayan ve zorunlu stajını yapamayacak durumda olan öğrencilerimiz talep etmeleri halinde zorunlu stajdan muaf edilecektir. Stajdan muaf olmak isteyen öğrencilerimiz muafiyet taleplerini ve staj yapmak isteyen öğrencilerimiz ise aynı şekilde stajını yapmak istediklerine dair taleplerini BYS sisteminden “Staj Bilgi Giriş” ekranını kullanarak sisteme gireceklerdir. İstenen bilgileri doldurarak gerek muafiyet gerekse staj yapma taleplerini 21 Haziran 2020 tarihi mesai bitimine kadar yapabileceklerdir.

Mutlaka Bilgi Yönetim Sistemine girerek gerekli işlemleri tamamlayınız lütfen.

BYS'de Staj başvurusu ve muafiyeti için yapılması gerekenler;

Staj Başvurusu-Yeni Staj Bilgi Giriş-Organizasyon: Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Muafiyet isteyenler Muaf tutulmak istiyorumu seçmeleri yeterlidir. Eğer Staj yapmak istiyorsanız; Staj bilgilerini doldurmanız gerekiyor. Staj başlangıç tarihi olarak 06.07.2020 olarak yazmanız yeterlidir.

Aşağıdaki Ekranı görecekseniz. 

Staj Ekranı.jpeg (102 KB)

HIZLI ERİŞİM