Bitirme Projesi Dersini “KOLEKSİYON HAZIRLAMA” Olarak Seçen Öğrenciler Güncellenmiş Önemli Duyuru

M.Ü. TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

TASARIM BÖLÜMÜ

MODA TASARIMI PROGRAMI

2019 - 2020 YILI

“BİTİRME PROJESİ”

Bitirme Projesi Dersini “KOLEKSİYON HAZIRLAMA” Olarak Seçen Öğrencilerin Dikkatine;

2019-2020 Öğretim Yılı BİTİRME PROJESİ dersinde DAHA ÖNCE AYRINTILI OLARAK İLAN EDİLEN ve aşağıda TEKRAR kısaca belirtilen çalışmalar yapılacaktır.

• Koleksiyonunuzun temasını belirleyiniz.
  • Koleksiyonunuzun hikâyesini yazınız.
  • Koleksiyonunuzun hikâye panosunu hazırlayınız.

• Koleksiyon NİHAİ HALİ 10 look günlük giyim ve 10 look avangart giyim tarzından olmak üzere 20 look üzerinden hazırlanacaktır.

Her bir tasarımın A4 ölçülerindeki kâğıda yapılacak estetik tasarımlarında ÖN ve ARKA görüntülerinin bulunması gerekmektedir. Sene sonunda tezinizin teslimi sırasında bu tasarımların asıllarını da teslim edilecektir.

Koleksiyonunuzu hazırlarken koleksiyon bütünlüğünü sağlamanız esastır bu nedenle HER GRUP için EN AZ 15’er tasarım yapılacak, RENKLENDİRİLECEK (istediğiniz herhangi bir malzeme) ve danışmanınız ile birlikte içlerinden 10’ar tasarım seçilecektir.

YUKARIDA BELİRTİLEN  (AYRINTILI AÇIKLAMAYI DAHA ÖNCE İLAN EDİLEN DUYURUDAN TAKİP EDİNİZ)

İlk 4 maddeyi içeren TASLAK çalışmalar 26 Nisan 2020 saat 17:00’ye kadar nisgoren@gmail.com ve doznaz@marmara.edu.tr adreslerine e-posta olarak İletilecektir.