Moda Tasarım Programı Staj Kabul Listesi

Önemli Duyuru

Tasarım Bölümü Moda Tasarım Programı öğrencilerinden 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı “Zorunlu Staj Uygulaması” için başvuran öğrencilerin başvurusu kabul edilenlere ait liste için tıklayınız.

Başvurusu kabul edilen öğrencilerin İşyeri ve Yüksekokul Müd SGK Onay Formu (Form 2), Öğrenci Zorunlu Staj Sicil Onay Formu (Form 3),

SGK Staj Taahhütnamesi (Form 4), Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu’nun (Form 6) ve bir adet Nüfus Cüzdan Fotokopisini en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Selçuk Uzmanoğlu'na teslim etmesi gerekmektedir. Listede ismi olmayan öğrencilerin başvurusu red edilmiştir. başvurusu red edilen öğrencilerin ve ilk defas başvuracak öğrencilerin 04 Mayıs 2018 tarihine kadar  İşyeri Onay Formunun (Form 1) Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Selçuk Uzmanoğlu'na teslim edilmesi gerekmektedir.