Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Hakkında Önemli

Sevgili arkadaşlar, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi için faaliyetlerinizi kütüphanede ve kütüphane dışında yapmak isteyenler olarak tercihlerinizi belirttiniz. Lütfen aşağıdaki listeleri inceleyiniz ve yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız Dr.Öğr.Üyesi M.Selçuk Uzmanoğlu'na acilen bilgi veriniz.

THU Dersini Alan Öğrenci Listesi

THU Dersini Kütüphanede Yapacaklar Listesi

Faaliyetlerini kütüphane haricinde yapmak isteyenler aşağıdaki dilekçeyi doldurmalı ve dersin öğretim elemanına ulaştırmalıdır.

Dilekçe Formu

Faaliyetleri kütüphanede yapacaklar için kütüphane en kısa zamanda mail adreslerine bilgi gönderecektir. Mart ayı bittiği halde bilgi gelmeyen arkadaşlar Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı'na ulaşabilir ve durumlarını sorabilirler.

Kütüphane haricinde yapacaklar için devam çizelgesi

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Yönergesi

Başka kurumda yapacakların doldurması gereken döküman

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi için Drive Klasörü Erişim Linki

Drive klasörü ile öğrencilere gerekli dökümanlar ulaştırılacak ve öğrencilerin teslim etmesi gereken dökümanlar toplanacaktır.