Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Öğrencileri, MİSELA’nın “Crafting Realms” Sergisini Ziyaret Etti.

Tasarım Bölümü Moda Tasarımı Programı Öğrencileri, MİSELA’nın 15. Yıllık yolculuğunu kutladığı “Crafting Realms” sergisini ziyaret etti.

Serra Türker BAYIR'ın kurucusu olduğu MİSELA'nın 15 yıllık serüvenine bir övgü niteliği taşıyan ve zanaatkârlığı yaratıcılıkla buluşturan, Galata Rum Okulu'nda ziyarete açılan "Crafting Realms" sergisi; Alphan EŞELİ'nin yapay zekayla birleştirerek yarattığı 15 eserden oluşmakta olup, MİSELA'nın ustalıkla işlenmiş tasarımlarını yapay zekanın sınırsız imkanlarıyla birleştirirken, izleyiciyi geçmişle gelecek arasında büyüleyici bir yolculuğa davet ediyordu.

Öğrenciler, Serra Türker BAYIR’ın sunumuyla yaklaşık bir saat süren sergi ziyaretinin ardından Serra Türker BAYIR’a ve serginin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sergiden memnuniyetle ayrıldı. 6 Aralık 2023

MİSELA_1.jpeg (1.64 MB)

MİSELA_4.jpeg (2.23 MB)

MİSELA_3.jpeg (1.74 MB)

MİSELA_2.jpg (3.62 MB)

Bu sayfa Fashion Design tarafından en son 20.02.2024 19:52:28 tarihinde güncellenmiştir.

Moda Tasarımı Programı