Tasarım Bölümü ve İGA-Çevre Müdürlüğü İşbirliğinde "Atıktan Sanata" Atölye Çalışması

Tasarım Bölümü ve İGA-Çevre Müdürlüğü işbirliğinde; 5 Haziran 2018’de İstanbul Havalimanı Şantiyesi’nde gerçekleşen atölye çalışmasında, Tasarım Bölümü öğrencileri, İnşaat alanı çevresinde bulunan yerleşim bölgelerinde öğrenim görmekte olan bir grup lise öğrencisine rehberlik ederek, daha önce gerçekleştirdikleri teknik gezi de ayırdıkları geri dönüşüm atıkları kullanarak birlikte kıyafet ve takı tasarımları yaptılar.

Tasarım Bölüm öğretim elemanlarının koordinasyonunda yürütülen, oldukça tempolu ve keyifli geçen atölye uygulamasının sonunda öğrenciler fotoğraf çektirdiler.

Bu sayfa Fashion Design tarafından en son 06.12.2023 20:38:26 tarihinde güncellenmiştir.

Moda Tasarımı Programı