“Cumhuriyet ve Biz” Konulu Giysi Tasarım Sergisi

Bölümümüz, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri” kapsamında,  “Cumhuriyet ve Biz” temalı giysi tasarım sergisi düzenledi. Mehmet Genç Külliyesi Konferans Salonu Fuaye Alanı’nda 24 Ekim Salı günü düzenlenen serginin açılışı Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından gerçekleştirildi. Tasarım Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Çimen Bayburtlu ve Dr. Öğr. Üyesi Demet Öznaz öncülüğünde bölüm öğrencilerinin hazırladıkları sergi, akademik ve idari personel ile öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

24 – 30 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan serginin temasını, “Kurtuluş Savaşı, bağımsızlık, özgürlük, devrimler ve Cumhuriyet” oluşturuyor.  Aydın Mensucat firmasının atık döşemelik kumaşları ile desteklediği, kolaj tekniği ile oluşturulan Türk Bayrağı ve Atatürk posterleri, serginin ilgi çeken eserleri arasında yer aldı.

Etkinlik görselleri için tıklayınız.

Bu sayfa Fashion Design tarafından en son 11.12.2023 20:44:39 tarihinde güncellenmiştir.

Moda Tasarımı Programı